Skip to main content
Leanent nieuws

Nieuwe collega: Jessica Münch!

Rogier de Vries Leanent
Programmamanager & Management Consultant bij Leanent | rdv@leanent.nl | Biografie | Geschreven artikelen

Welkom Jessica!

Met groot enthousiasme verwelkomen we Jessica in het Leanent team. Na een opleiding tot organisch en analytisch chemicus heeft Jessica haar expertise verder ontwikkeld bij gerenommeerde bedrijven zoals DSM, Covestro en BioConnection. Hier bekleedde ze diverse functies waaronder Improve Plant Chemist, Project Director, Improvement Engineer en Business Excellence Manager. Een constante factor in haar carrière is het streven naar continue verbetering, van procesoptimalisatie tot het verfijnen van bedrijfsstrategieën.

In haar mooie loopbaan heeft Jessica impact gemaakt op alle niveaus binnen organisaties en heeft ze uitdagende projecten geleid, van strategische initiatieven tot grote CAPEX-projecten. Recentelijk gaf ze leiding aan een team van projectmanagers en beheerde ze het volledige projectenportfolio.

Wat Jessica bijzonder maakt, is haar mensgerichte aanpak gecombineerd met grondige data-analyse. Ze past haar werkwijze en tools aan op de behoeften van het bedrijf, altijd met een vleugje humor en plezier.

Het besluit om bij ons te komen werken en in de consultancy te stappen, komt voort uit haar wens om met haar ervaring meerdere bedrijven te kunnen helpen. De mensen en visie van ons bedrijf spraken haar het meest aan, en we zijn blij dat ze ons team met consultants in spijkerbroek komt versterken… maar dan in een spijkerjurk!

Buiten haar professionele leven is Jessica een veelzijdig persoon met een breed scala aan interesses, van motorrijden en vogels fotograferen tot rotsklimmen en ontspannen op een terras. Ze heeft zelfs haar eigen bedrijf Beyond Blooming opgericht om haar creativiteit verder te ontplooien. Een echte Bourgondiër en avonturier, houdt Jessica ervan om nieuwe gerechten en drankjes te ontdekken, zowel in het buitenland als in Nederland. Een van haar favoriete bezigheden is picknicken bij het Betuws Wijndomein.

Een leuk feitje over Jessica is dat ze onlangs is begonnen met het shaken van cocktails, met haar speciale versie van de apple martini als één van haar favorieten.

We zijn verheugd om Jessica aan boord te hebben en kijken uit naar de positieve impact die ze zal hebben op ons team en onze klanten.

Welkom, Jessica!